Za cel šopek čestitk, takšnih in drugačnih

 

Kako enostavno je lahko življenje 

in kako malo potrebuješ, 

da si zadovoljen.

(Viki Grošelj)

Resnično potrebujemo tako zelo malo, kajne?!

Danes recimo ... jutranji tek, nato sprehod z našim kosmatincem, joga, zajtrk domačih dobrot in nato čas za moj ustvarjalni kotiček.

Najprej obisk blogov Vesela hiška in 52 Christmas Card Throwdown, kjer zaradi potepanja z atom medvedom zamujam s komentarji, sledi objava nastalega v prejšnjem tednu, nato pa ... ustvarjanje :-)

In kaj je v preteklih dneh nastalo v mojem kotičku?

Najprej šopek okroglih moških voščilnic. Odločila sem se, da njihovo popotovanje skozi življenje upodobim s pomočjo polaroidnih fotografij.

Prva za navdušenega dirkača - obožuje hitro vožnjo z motorji in avtomobili (moj predlog. omejitev 40 naj upošteva čim večkrat ;-). 

Ker sodelavci radi preizkusijo njegove kulinarične mojstrovine sem v fotografijo ujela tudi njegovo "hobi delovno orodje".

Osnova voščilnice je iz Avto revije stare natanko 52 let, da lahko slavljenec, ki se takrat še ni rodil, preveri, kakšni avtomobili so bili na trgu v davnih časih:)


Naslednjo sem izdelala za slavljenca, ki med delovnim časom vozi tovornjak in različne delovne stroje, energijo pa si nabira z morskim odklopom.



Zadnja moška pa je bila narejena za prijateljičinega očetu.
Prijateljica je z njo obujala spomine na njuno skupno planinarjenje ter hobi, ki ju povezuje danes - vrtičkanje.



Za protiutež še ena rojstnodnevnica... ženska . Le kakšen izraz bi našle me, ženske, kadar je preveč moške energije na kupu? Se pridružim, da ne bo ...

Dež je že oddan, kakšen predlog imaš ti ; )

Na ženski sem uporabila veliko rožic, zelenja, ker pa slavljenka rada prepeva in igra kitaro, sem dodala tudi note in kitaro. V kvadratku, ki se odpre se skriva logo podjetja, saj so ji čestitko podarili sodelavci.


Sledile so poročne čestitke, pri katerih sem kot rdečo nit uporabila čipko - čipkasto srce, trak čipke ali oboje.

Čipka, kot simbol povezanosti naj jim bo v pomoč, kadar ednina trkne ob dvojino.




Pravi izziv je, kadar izdeluješ več voščilnic za isto priložnost. Tokrat sem izdelala dve poročni ... prvo bo nevesti podarila babica, zato sem nanjo nanjo dodala veliko rožic ...



Drugo pa bo nevesti podarila stričeva družina.

Ker ima stric med vožnjo rad veter v lasen, sem nanjo dodala avto.




Zadnja pa je bila zame resnično velik izziv.

A4 čestitka kardinalu ob biserni maši v barvi njegovega grba - rumeni in modri( notranjosti je modre občutno več).

Z brskanjem po spletu sem ugotovila, da na njem takšnih voščilnic ni, vsaj sama jih nisem našla. Dolgo, res dolgo je trajalo, da sem bila zadovoljna z narejenim.  



Zadnji hip sem v zgornji desni kot dodala še angelska krila.


Če ste se prebili skozi današnjo maratonsko objavo - 
hvala iz srca :-)


Poslavljam se s fotografijami klobuka moje potepinske medvedke, ki mi je delal družbo v raziskovanju Madžarske prestolnice, kamor sva z atom medvedom odpotovala z ... vlakom :)

Toplo priporočam!!!

Majda


Najprej z vlakom, nato pa peš, peš, peš ...


Kulinarični presežek na vsakem koraku ...!

 



    

Pa, pa ...

Voščilnici dodajam v:
galerijo Najlepšega para - Vse najboljše, Mini črke in številke štampiljke Zate in podarjeno z največjim veseljem, Čestitke, velike pisane črke, krila  
Papirčkarice - Lemoncraft papirčki


Komentarji

  1. Uau, kakšne lepotičke! Seveda sta me najbolj raznežili poročni, ker je pač lepo biti (za)ljubljen... Klobuk Potepuh je pa tudi lepo poziral na potovanju:)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Svetovno si se lotila moških voščilnic in ja, tvoje poročne sežejo do srca :). Vidim, da sta z atom medvedom imela super dopust. Uživaj še zadnje proste dni, preden se vrnejo tvoji malčki palčki v šolske klopi :)!

    OdgovoriIzbriši
  3. To pa je objava in pol! Krasne voščilnice. Tako moške, kot ženska in poročne. Za kardinala pa presežek v A4 formatu. Krasno raziskovanje Madžarske. Njihovi kulinarični presežki na vsakem koraku so mi dobro znani. :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar