Ne zimsko ustvarjanjeV krošnji breze zašuštijo
listki drobceni in zlati,
tanceno zašelestijo
kakor čudežni dukati.

Ko pa vetrček zapiha,
z vej dukate zlate stresa
in jesen je vse bolj tiha,
breza gola je princesa.
(Bina Štampe Žmavc/Breza)

Danes pa ne bo nobene zimske, 
le rožice, piščančki, letala ...


Rožice za čokoladnici, ki bosta predani v zahvalo.Rožice, da polepšajo okrogli rojstni dan (ata medved ima tako redko kakšno željo, da sem se zanj še posebno bakreno potrudila).


Darilna kuverta z letali za strastnega maketarja.
Po več kot 35 letih sva se pred dnevi ponovno srečala, poklepetala, ugotovila, da je postal sodelavec mojega brata ter da je on hkrati tisti Igor, s katerim je pred leti brat prevandral vso Slovenijo z maketami, ki sta jih oboževala ... Pred tremi dnevi pa dobim prošnjo, da izdelam voščilnico za njegova starša, ki jo bosta podarila NJEMU. Če ga ne bi srečala, bi bil to le neznanec, 
tako pa sem lahko kuverto resnično izdelala ZANJ!
V naključja ne verjamem več!


Da je njegova strast vse povezano z vojsko se tudi vidi, kajne;)Včeraj pa sva imeli z Andrejo na srečanju ustvarjalk zanimiv pogovor - ali lahko poustvariš voščilnico druge ustvarjalke v popolno kopijo?! 
Kar hitro sva se strinjali, da ni mogoče. Sem se pa s to idejo doma malce poigrala - uporabila sem dve Tinini ideji, da je nastala popolna voščilnica za gospo, ki ima tako zelo rada svoj kokošnjak.                                            
                                                       
Razmišljam, da je bila to dodatna naloga za MŠPU - 
slediti praktičnemu prikazu učiteljice.
Upam, da dobim kakšno plus točko od učiteljic ;)


Hvala Tina za navdih!
Hvala pa tudi vsem ustvarjalkam za včerajšnje objeme, pozitivno, 
srčno energijo, iskrice v očeh.
Tako zelo sem vesela, da so se naše poti prepletle,

Majda
Voščilnico dodajam v:
galerijo Najlepši par - Pomladni dan, Ozadja z voščili, Vse najboljše, Čestitke, Voščila na vrvici, Hvala, Danes je tvoj danKomentarji

 1. Najprej čestitke atu medvedu za njegov rojstni dan - še dobro, da ti je dovolil iti na banji čvek in izmenjaov objenčkov in pozitive :). Zopert si me sezula z mojstrovinami. Ne morem se nagledati Igorejve,pa tale piščankova mi tudi ne gre iz glave. Za g. medveda si lepo poskrbela - upam, da si zadostila vsem zahtevam ;). Prvi čokoladnici pa si tako zakamuflirala da niti ne ločim dobor kaj je papir in kaj je dekoracija... Majda, hvala ker si :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem upala, da boš pokazala tudi praznično okrašeno mizo :)? Sicer pa spet same lepotičke, sploh čokoladnice, ker si spet tako mojstrsko prepletla narisane rožice z izrezanimi! Super te je bilo srečati in poklepetati!

  OdgovoriIzbriši
 3. Plus točke kar letijo v tvojo redovalnico...zaradi vsega tako lepega. Res me vedno znova navdušiš z uporabo rjave barve! In tvoja kombinacija dveh voščilnic je tako vrhunska!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Za predah od zimskih voščilnic paše takšna objava. Za očke spočit :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Majda, hvala tudi tebi za krepko dozo pozitivne energije. :-) Lepo te je bilo spet srečati in poklepetati.
  Tvoja objava je prava paša za oči in balzam za dušo. Navdušena sem nad piščančki in krasnim sončnim dnevom na prvi voščilnici, nad vsemi detajli za Igorja, čudovito kombinacijo rjavih tonov za ata medveda in poletnima čokoladnicama. :-)
  Ideja za dodatno nalogo v MŠPU pa sploh ni slaba. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. ooo draga Majda, koliko lepih stvari je spet nastalo pri tebi :-))
  Ampak tank in jeep sta pa res fantastična. Krasno si vse tole zložila skupaj!
  In ja, zelo lepo te je bilo spet videt in malo pokramljati .-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Majda, tvoje objave so vedno tako polne in bogate, da sploh ne vem kaj bi pokomentirala. Bom kar strnila - vse je perfektno. Objem!

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar