Morski vintage rojstnodnevniciZa stotak morja,
slanega,
s peno na vrhu,
s školjko v sredini,
z biserom v školjki,
z mavrico v biseru.

Kar v dlan, prosim!
(Neža Maurer)

In mi je skočilo ... v dlan!
Morje z vsem svojim bogastvom ...
Letos sem prvič, tako, za vsak slučaj, 
vzela s sabo na morje tudi nekaj svojih ustvarjalnih igračk - 
držala sem se namreč gesla:
"Ljubi, kar delaš!
Delaj, kar ljubiš!"

Uredila sem si uredila svojo lastno plažo ...


... poskrbela za senco ...


... in se posvetila barvanju, ki mi še vedno predstavlja velik izziv. 
V veliko pomoč so mi bili Vladkini filmčki
za vse njene nasvete sem ji res iz srca hvaležna :)  Jutra in večere, pa sem preživljala drugače ... z najmlajšo medvedko sva med tekom spoznavali pravljično lepo obalo in pozdravljali stare prijatelje, kot je oljka, ki jo obiskujem znova in znova že 30 let ... Z atom medvedom pa sva se ponovno podala na vrh otoka, kjer se resnično počutiš, da si na vrhu sveta ...


LANI ...
LETOS ...

Poleg barvanja pa sta nastali tudi dve vintage morski rojstnodnevnici, namenjeni ustvarjalkama, ki sta mi s svojim ustvarjanjem velik navdih.Uporabila sem papirje, ki nas ponesejo v čase, ko je življenje teklo še bolj počasi, vedno znova imam namreč na našem morskem odklopu občutek, da se svet vrti nekoliko počasneje ...


In tako kot njima, tudi tebi želim:


ŽIVI SVOJE SANJE


Majda

Voščilnici  dodajam v:
Craf-talnica - vintage 
A Gem of A Challenge - summer time
Daring Cardmakers -  Go outside - it's summer!
Crafty Cardmakers - holidays

Komentarji

 1. Kako lepi vintage voščilnici. Zelo mi je všeč ta stil. Moram si vzeti malo časa in še sama narediti kako v tem stilu.
  Čudovite tudi ostale fotografije...

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudoviti sta! Ti kar malo zavidam, tvoje obmorsko ustvarjanje :). Upam, da si se nadihala morskega zraka in nagledala sončnih vzhodov in zahodov:)! Objem na daljavo!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudoviti morski voščilnici! Občudujem postavitev dodatkov k motivim na potiskanem papirju! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 4. Great beach themed cards, the vintage images are lovely! Thanks for joining us this week at Daring Cardmakers!

  OdgovoriIzbriši
 5. Tole svaljkanje ob morju ti gre odlično od rok, ustvarjanje voščilnic pa še bolj. Se bojim, da ko prideš nazaj, da nas boš kar zasula z izdelki, samo ne vem kdo bo zmogel vse to pokomentirati:) Voščilnici sta čudoviti in čisto morsko obarvani. Uživaj še naprej, do nezavesti:)

  OdgovoriIzbriši
 6. Love these two gorgeous cards, thank you for joining The Daring Cardmakers this weeek.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudoviti vintage voščilnici z morskim pridihom si ustvarila. Ti si tole barvanje vzela zelo zares. :-)) Hvala še enkrat za "vrh sveta". Ta pogled mi je eden najlepših. Še posebej takrat, ko je lepo vreme in se zgoraj ne drenja preveč ljudi.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja to pa je morska in časovna nostalgija:)- kako odlično si jih pripravila, pa če tako na hitro pogledaš zelo enostavno:)). Vem pa, da je tudi za enostavnost potrebno imeti smisel in ti ga absolutno imaš. Kar koli ustvariš je vrhunsko in tak naj bo tudi tvoj morski odklop. Objem Andreja

  OdgovoriIzbriši
 9. Kakšen čudovit razgled iz vrha in krasen počitniško-ustvarjalni kotiček si si ustvarila. Sem zelo vesela, da so ti moji videi v pomoč in vaja dela mojstra. Vidim, da ti gre že zelo dobro od rok. Voščilnici sta pa čudoviti, ta morski izgled jima zelo pristoji.

  OdgovoriIzbriši
 10. Fabulous summer card wish I was there at the moment. Thanks for joining us at PG, good luck with the challenge. hugs Shirleyxxx

  OdgovoriIzbriši
 11. Wow! Your cards are beautiful! Real pieces of art. Thank you very much for sharing them with the Daring Cardmakers this week.

  OdgovoriIzbriši
 12. Sem ti kar fovš ob takem razlgedu in posebno urejeni plaži ;). Vse pohvale, da si si tako natančno delo vzela na plažo. Morski voščilnici sta fantastični v tem retro stilu :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Gorgeous, love the details like the ships wheel. Thanks for joining in at Daring Cardmakers. x

  OdgovoriIzbriši
 14. Draga moja Majda, nisem si je zaslužila, a sem je bila neskončno vesela. Hvala za čudovite plavalke in vsi prekrasni dodatki na njej.Krasna vintažka, take imam najraje.
  poljubček Lili
  Ps, sem že aktivirala Andrejo V., da čiprej izpolni napisano željo....

  OdgovoriIzbriši
 15. Aja pa res! Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 16. Krasni morski voščilnici si naredila :-))
  In vidim, da si si naredila pravo malo ustvarjalnico .. in prav je, če ti tako paše. Pogled z vrha otoka pa je fantastičen!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 17. Zelo lepi, morski voščilnici. Kaj bi dala, da bi bila zdaj na tem vrhu. Pogled te začara, cel dan bi lahko sedela tam in se napajala z energijo. Pridna učenka pri barvanju, popravca ne bo, napreduješ:)Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar