Ozimnica iz papirja ... no skoraj!

 

Iz česa so stkane

srajčke ciklame,

da tako sladko dehtijo?


Iz drobne dišeče 

jesenske osame,

ko na jug ptice letijo.

(Jesenske ciklame/Bina Štampe Žmavc)


Čeprav še v poletju, mi dajejo dišeče ciklame slutiti, da prihaja jesen in ko pogledam kupček v zadnjem tednu narejenih voščilnic se sprašujem, ali tudi pri meni nastaja ... papirnata ozimnica?!

Vse se je začelo z rojstvom ...


... nadaljevalo s knjigo ob prejemu prvega svetega obhajila... 


 ... sledilo praznovanje 15. rojstnega dne ... 

... ob tem namig - niso pomembne le šolske knjige, tudi druženje s prijatelji in družino ;-)



V nadaljevanju čokoladnica za 18. rojstni dan, pri čemer mi je bila v pomoč reciklaža že izdelanega.


Dodala sem malce osvežitve, saj se na tako imeniten dan res prileže.


 Skoraj zadnja - ko postaneš zdravnik, po vseh letih šolanja, je čas za posebno čestitko, kajne?!


Za zaključek pa ATC kartice. Za prvo serijo sem izdelala več osnov, zato sem tokrat dodala nove dodatke in se z njimi zahvalila za prejete.



Še sreča, da ena ostane pri meni, saj se bom morala, glede na to, da so ostale voščilnice že našle nove lastnike, zelo potruditi, če želim, da ozimnica bo ; )


Kako pa je s tvojo ozimnico?

Voščilnice dodajam v:
galerijo Najlepšega para - Čestitke, srčki, Zate iz srca, body, Punčka je!, Topli žarki - plastična šablona 
Craft-alnico - poletna osvežitev 
Papirčkarice - moška voščilnica
Craft Rocket - baby/kids




Komentarji

  1. krasna objava s prelepimi izdelki. Hvala, ker s poletno osvežitvijo sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja ozimnica je pa še zelo zelo prazna... V škatlo z božičnimi raje ne pogledam. Tvoja ozimnica pa izgleda čudovito in verjamem, da bo pred zimo še bolj polna:)!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe...dobra in čudovita ozimnica...ampak morala boš malo mislit tudi na novoletno ozimnico...ta je tista, ki zahteva najdaljšo polico v "kleti"!!!!! Si jih pa krasno zložila po starosti...Vedno in znova pa se pri tebi sprašujem, kako ti uspe iz teh rjavih in rumenih odtenkov začarat tako čudovite in raznolike voščilnice?????

    OdgovoriIzbriši
  4. Uff, ozimnica pri meni je bolj tako-tako, da ne govorim o novoletni, kot je omenila Mojca. Ta je letos hudo sušna. Upam, da dobim poseben zagon ob novih Tininih dobrotah, ki se jih že zelo veselim. Morda mi bodo dale kaj navdiha. Tega pa pri tebi ne manjka, tako da sem prepričana, da boš tudi tam zelo uspešna. Pošiljam ti en velik medvedji objem in upam, da se kaj vidimo, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, toliko sem nakladala o ozimnici in svojih problemih, da sem na koncu pozabila pohvaliti vso tvojo domiselno papirnato ozimnico:))) - super je, prav vsak je dobil to kar potrebuje:)) Še 1x pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako je z mojo papirnato ozimnico? Slabo... :-) Na poličkah tu in tam kakšen izdelek starejšega datuma s pretečenim rokom uporabe. :-) Tebi gre pa res odlično od rok delanje papirnate ozimnice. Se pa tudi sama sprašujem, kako lahko v pretežno rumenih in rjavih odtenkih izdelaš tako barvite in raznolike izdelke. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. OK Majda, dajva se midve dogovoriti takole - jaz tebi ozimnico za želodček ti pa meni papirnato?! Komaj lovim sprotne rojstne dneve (in še to kasnim),kaj šele da bi imela kaj na zalogi (razen kaj s pretečenim datumom, kot Sonja), o prazničnih pa res nebi -so pajčevine v škatli :(. Fenomenalno ustvarjanje v tako tvojih odtenkih/niansah...Ampak sezula si me pa z "dohtarsko" - obliž z metuljčkom je SVETOVNA ideja :)! Objemček na daljavo za začetek vikenda!

    OdgovoriIzbriši
  8. kakšna krasna serija, res vsi tvoji odtenki zemeljskih barv ... res čudovito, tudi ta osvežitev, tako da hvala, da si se pridružila Craft-alnici, kjer sem bila gostja pri tem izzivu.
    moja ozimmica sicer nastaja, ampak na pot vedno zamuja. in zelo hvala za ATC, čudovit je in na častnem mestu v moji kolekciji, prav tako pa tudi za ostalo krasno pošiljko, še objavim.

    OdgovoriIzbriši
  9. Moja ozimnica je precej podobna tvoji. Skoraj vsi izzivi so pod streho, poleg nastane še kakšna za maturo, rojstvo, rojstni dan. Pa klet je tudi polna. Se pozna, da sem že precej časa doma.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasne voščilnice si naredila, ena je lepša od druge in čisto prave "tematske" :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno

    OdgovoriIzbriši
  11. Fabulous selection love the babygro shaped card and little footprints.Thank you for joining us at Craft Rocket
    Carol DT x

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar