Dan, ko sta rekla DA


"Ljudje rabimo luč, da gremo skozi dan. Ko je zunaj že zjutraj temno in nebo sivo vse do večera, je važno imeti svojo lučko. Zato bom prižgala svečo na mizi, skuhala rdeči čaj z barvo ognja, ki greje, gledala filme o toplini med ljudmi, brala sijočo knjigo. In poslušala melodijo dežja, da me poveže z vsem v meni, kar je potrebno vode in očiščenja. Dež lahko preživim v nepremočljivi opravi v gozdu in po travnikih, odvisno, kje se počutim bližje svetlobi. Ne obstaja slabo vreme, obstaja samo veliko načinov, da obdarujemo svoje telo in svojo dušo ..." 
(Alenka Rebula)

Vse, kar je Alenka Rebula zapisala, sem danes počela v dobri družbi in ustvarjala v glasbeni spremljavi dežnih kapelj ...

In med enim in drugim sem zagledala čudovito fotografijo neveste, ki v rokah drži  MOJO  čestitko :)Prelep pogled in vpogled v srečno srečen dan, v katerem sem neznanka pridala svoj "lonček" ...

Hvalaaaa na predivnom kreativnom daru

Prijateljica si je zaželela čestitko in mi kot namig prinesla vabilo, ki sta ga mladoporočenca izdelala sama ...


Čudovita inspiracija, kajne?
In se je začelo ...Na prvi pogled sem uporabila vse, kar sta uporabila Iva in Rok :)


Ko se kuverta razpre v oči padejo besede, ki sta jih mladoporočenca izpostavila v vabilu: ljubav, hrabrost, ludost in avantura! 


Ker sta povezana z glasbo, se v kuverti skriva tudi melodija in čipka za večno povezanost!


Čestitke Iva in Rok - naj bo skupno življenje ludo, puno ljubavi , hrabro i avanturistično!

In naj bo malce nor, ljubezni poln, pogumen in avanturističen tudi tvoj vsak dan!

Majda
Čestitko dodajam v:
galerijo Najlepšega para - male in velike pisane črke, šablona čestitke
613 Avenue - ag
TTCR - ag


Komentarji

 1. Zelo lepa in nežna voščilnica. Fajn občutek, ko vidiš svoj izdelek v rokah zadovoljnega prejemnika.

  OdgovoriIzbriši
 2. Majda, potrudila si se, da je tudi voščilnica skladna z njunimi vabili. Videti krasno nevesto in tvojo čudovito voščilnico, je tudi nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooooo, kako romantično ! Jaz bi se takoj še enkrat poročila, ker bi dobila velikooo čudovitih voščilnic !!
  Majda, lep dan ti želim <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ja, a ne da, jaz si mislim enako, zakaj nisem že takrat ustvarjala in imela toliko blogerskih prijateljic?!? :)))

   Izbriši
 4. Lepo si povezala njuno vabilo s svojimi ustvarjalnimi idejami in res je en krasen občutek, če se ceni ročno delo. Verjamem da te je fotografija z nevesto pobožala in prav je tako, saj si izdelala čudovito čestitko.

  OdgovoriIzbriši
 5. res, kako krasno izpeljano darilo in krasni dodatki, recimo tole s trakcem v čipki.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovito! Kako lepo si vse skupaj povezala v čestitko, ki jo bosta hranila še dolgo dolgo.

  OdgovoriIzbriši
 7. A neveste ne bo pa nobena pohvalila???....prelepa je bila in tale rozika, ki jo drži v roki...Že njuno vabilo je bilo prekrasno in inspiracija, ki si jo dobila...samo še en trenutek in klik v tvojih možganih...voila....kuverta zgibanka pride na svet...verjamem, da jo je pobožala v dno duše, tako kot tebe, ko si videla, da je nad njo navdušena. Krasno delo.

  OdgovoriIzbriši
 8. Kot prvič samo to: 2x sem tipkala v telefon in ni šlo nič naprej,sedaj pa lepo na računalniku, se da vsaj na hitro napisati in takoj odposlati:)).
  Majda, navdušena nad njunim romantičnim vabilom in ti si fantastično sledila niti. Ustvarila si lepo in nežno voščilnico in ob taki lepi in nežni nevesti dvojno zablesti. So se mi pa ježile dlake že ob tvojem zapisu - kdo bi si mislil, da že spet:). Pozdravček in velik objem moji mojstrici besede in še marsikaj - Andreja

  OdgovoriIzbriši
 9. Prelepo si povezala čestitko z darilom. Navdušena nevesta je najlepši poklon, kar si ga ustvarjalka želi. :-)

  OdgovoriIzbriši
 10. What a beautiful way to honor the newlyweds! Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
  Regards,
  TTCRD DT
  Scrapbookingmamaw {My Blog}
  Through The Craft Room Door
  ttcrd.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 11. What a STUNNING card. I think she will cherish this. Thank you for sharing your amazing talents with us. I hope you will join us again soon, Majda.
  God bless you,
  Karen L
  Word Art Wednesday

  OdgovoriIzbriši
 12. Gorgeous creation!! Thank you so much for sharing your very pretty project with us at Lemon Shortbread Challenge Blog! I do hope to see you join us again very soon.

  OdgovoriIzbriši
 13. Kako lepo fotografijo imaš za spomin!!!! Si kar mislim, kako navdušeno presenečena je prepoznavala v voščilnico njuno lastno vabilo. Super ideja in še bolj super izvedba!

  OdgovoriIzbriši
 14. thank you for this your broadcast provided bright clear concept..
  ดูหนังออนไลน์

  OdgovoriIzbriši
 15. Super ideja in še boljša izvedba :-)) Zelo lepo si tole naredila in fotografija neveste ti bo lep in večen spomin na tvoje čudovito delo!

  OdgovoriIzbriši
 16. Wow! Such a lovely card with so much detail. Such a gorgeous creation. Thanks for sharing with us this month at The Corrosive Challenge Blog.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar