Voščilnice polne sreče in hvaležnosti

 

Kdo je očku najljubši, kdo najljubši je mami?!, skrbi tri medvedke. Vsak pri sebi se sprašuje, kaj pa če imata mamica in očka rajši druga dva medvedka. Zato so vprašali očka, kateri mu je najljubši. Ko jim je razložil, da ima vse enako rad, so trije najljubši medvedki na vsem širnem svetu zaspali tako srečni, da bolj sploh niso mogli biti.
(Trije najljubši medvedki/Sam McBratney)

Ilustracije Anite Jeram in zgodbice povezane z njo imajo v našem domu posebno mesto, predvsem pa slikanici Ali veš, koliko te ima rad ter Trije najljubši medvedki. Zadnja je eden izmed razlogov, zakaj se večkrat poimenujemo kar ... medvedovi :) 


Med potepanji po svetu vedno zaidem v knjigarne, kjer si kupim knjigo, tudi če jezika ne znam. Ponavadi izberem knjige, ki jih imamo tudi v slovenskem prevodu. S knjigami so povezana tudi srčna darila - ilustracija treh medvedkov izpod rok moje prve medvedke ima častno mesto na steni spominov.
  



Pa ne le knjige, v knjigarnah se najdejo tudi sestavljanke. Te v vsakem letnem času krasijo mojo polico.


Izraz ... rada te imam do lune in nazaj (via Avstralija) je najbrž največkrat uporabljen izraz v naši družini. 

In sedaj si me predstavljaj, kako sem se počutila, ko je k meni prispelo Vladkino presenečenje ... priznam, da sem se od ganjenosti kar malce razjokala.
Draga Vladka, spet in spet srčna hvala za neprecenljivo darilo. 


Eno samo veselje si prinesla v naš dom. 


Prva je danes že odpotovala k moji potepinski medvedki.



Druga še čaka na predajo.



Tretja, nepobarvana, pa je takoj po prihodu v naš dom našla prostor na steni najmlajše medvedke.



Hvaležna tako zelo za vse srčno okrog sebe ti pošiljam objem do lune in nazaj,

Majda

Voščilnici dodajam v:
The Male Room - Animals
Ike'sworld ch. - friendship






 

Komentarji

  1. Majda... res me je zamikalo iti s teboj na potep do lune in nazaj :). Čudovite voščilnice in ja, tudi jaz se z veseljem ustavim v knjigarni, čeprav imam najraje domač jezik ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. joooj Majda, kako prikupne voščilnice si naredila :-)) Tile motivi so res ljubki in nadvse simpatični.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room in srečno pri DTju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Such adorable cards! Those stamps really are sweet. Thank you for joining us at The Male Room - Charlotte/Lady Joyful, DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Všeč mi je tvoja ljubezen do knjig in se popolnoma strinjam s tabo, da so ti motivi čudoviti v svoji preprostosti, kar si znala zelo dobro prikazati na obeh voščilnicah. Hvala, ker sodeluješ na The Male Room "živalskem" izzivu.
    Pa-pa
    Maja

    OdgovoriIzbriši
  5. Ohh, those bunnies are so cute and I totally love them (so does my daughter), beautiful coloring also. Thank you so much for joining us in our Animal challenge at The Male Room. I hope to see you in our new Steampunk challenge.

    OdgovoriIzbriši
  6. These images are so touching! The sentiments are wonderful, too! I love your cards so much! Thanks for playing with us at Ike's World Challenges this month! Nan, DT

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar