Malce jang energije, da bo leto 2021 uravnoteženo


Jur se jezi,
ker nedelja traja le en dan
in ne tri dni.
Ker so ure v šoli predolge,
doma pa prekratke,
da bi pretekel
vse kratkočasne podatke.
Ker je šola samo podnevi
in ne tudi ponoči,
da bi v njej učile čarovnice
o čarovniški moči.
Ker bi potem lahko
spreminjal pravila,
da bi bila bolj pisana
in bi ga manj jezila!
(Bina Štampe Žmavc/Na kaj se Jur jezi)

Danes bi se Jur za kakšne druge reči jezil ... bi najbrž šolo na daljavo zamenjal za tisto na blizu, kot jaz! Čarovniške moči pa ... tudi meni bi prišle tu in tam prav, pa tebi?!

A tudi brez čarovnij nekako gre, kadar počneš stvari, ki jih imaš rad. Kot jaz ustvarjanje :) Tu in tam nastane pri meni več voščilnic hkrati, da me potem ne preseneti kakšen rojstni dan ali druga priložnost. Danes so me k ustvarjanju spodbudili karirasti papirčki, pisemske ovojnice ter droben palček, ki želi seči do zvezd.


 Med izdelavo sem razmišljala o potovanjih, tistih izpeljanih, predvsem pa o tistih načrtovanih, ki se niso izpolnila.


Niso še vse dokončane ... 


... saj še en vem, komu in kdaj bodo podarjene.






Na vrsto pa je prišel tudi namizni koledarček. Letos žal nisem našla mini samolepilnih koledarčkov, zato sem mesece narezala ročno, zdaj pa jih bom vsak mesec nalepila na osnovo. 


Da jih ne založim sem jih na varno skrila v kuverto.


Čas je ujet, kako pa bo preživet, je odvisno od vsakega izmed nas.
Lepo preživi svoj vsak dan,
Majda



Voščilnico dodajam v:

galerijo Najlepšega para - Pismo, zvezde, Vse najboljše 4, Zate iz srca, srce
The Male Room - tartan & plaid

Komentarji

  1. Majda, kar malo sem ti nevoščljiva, ker ti uspe pobegniti v ustvarjalno sobico... Krasne moške voščilnice si naredila! Mene tudi čaka kup rojstnodnevnih, upam, da ukradem kakšno urico med službo, šolanjem na daljavo, igro, kuhanjem...:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Me veseli, da je vsaj tebi uspelo ujeti čas, in to z odliko 🥰. Zopet si naredila tako tvoje voščilnice- posebne in osebne, pa niti nimajo še prejemnikov... To res lahko uspe samo tebi. Srčno upam, da boš kmalu s svojimi malčki palčki v učilnici! Mi pa že orngi pogrešamo vrtec...

    OdgovoriIzbriši
  3. Awesome CAS design with so many details. Thank you for joining us in our Tartan & Plaid -challenge at The Male Room. I hope you will join us in our new challenge.

    OdgovoriIzbriši
  4. Majda čudovita objava. Najprej hvala za komentar, ki si mi ga namenila. Lepo te je poznati. Tudi jaz upam, da boš hitro odpalčkala k svojim malčkom, ki te sigurno pogrešajo, glede na to kako se razdajaš. Tvoje voščilnice pa so resnično v tvojem čudovitem prepoznavnem in posebno lepem stilu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Med mnogimi voščilnicami bi prepoznala tvojo. Tako si dobro osvojila svoj stil. Čestitke. Vsa voščila so zelo lepa in zanimiva. Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar