Gostja v Craft-alnici

 

Morja so zato,
da oblivajo bregove,
prislanjajo školjke na uho,
da slišiš morske glasove.

Morja varno zibljejo
domove morskih bitij,
tiho kodrajo globoko dno,
kjer spijo sinji kiti.
(Zakaj so morja/Bina Štampe Žmavc)

Danes moj ustvarjalni kotiček obliva toplo sonce, ki me vedno znova ponese na morje, čez ocean, v deželo, kjer je poletje in moje misli.



Tudi pri slavljencu, ki mu je namenjena današnja voščilnica, ima morje posebno mesto ... jadranje, ribolov in dobra družba. Ko sem razmišljala o njem in njegovih hobijih sem se spomnila na njegov poklic gradbenika in papirčki so se kar sami zlagali - les, opeka in beton iz katerega so zgrajene stavbe vseh mogočih oblik. Nanesla sem jih okrog kroga, ki predstavlja zemeljsko oblo, nanj pa položila okroglo lino jadrnice - če dobro pogledaš, v njej vidiš steklenico Viljamovke, slavljenec namreč izdeluje še posebno okusno.



Voščilnica je bila izdelana med prazniki, nisem pa je objavila, ker sem imela kot tokratna gostja Craft-alnice nalogo, da objavim nekaj še neobjavljenega.


Je tudi vam ostal kakšen izdelek iz preteklega leta, ki ga še niste objavile? 
Če je, nam ga lahko pokažete v  prvem letošnjem izzivu. 

Sponzor tokratnega izziva je Papirnati kotiček.


Sama sicer nisem ustvarjala z njihovim materialom a njihov kotiček rada obiščem. Ravno danes pričakujem njihov paketek - naročila sem krasne dizajnerske papirčke z motivi lesa.

Tako, sedaj pa na plan z izdelki, ki so nastali pri vas, pa jih še niste dale na ogled. Se že veselim, kaj vse boste delile z nami.

Andreji, Gogi in še eni Andreji se zahvaljujem za povabilo, 
vsem vam/nam pa želja iz srca: uživajmo v ustvarjanju,

Majda

Voščilnico dodajam v:
galerijo Najlepšega para - mini ABC, krog s šivi, Vse najboljše 4, hruška





Komentarji

  1. Majda čudovito si v voščilnico vpletla tako hobije kot poklic slavljenca, te občudujem kako ti to vse uspe. In seveda čestitke za gostjo ter pozdravček in objem k tebi v tvojo ustvarjalnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Majda, zelo lepo voščilnico si naredila in res je čisto prava za slavljenca, saj si lepo ujela vse elemente. Tudi barve so čudovite :-))
    Vesela sem, da si naša tokratna gostja ❤️

    OdgovoriIzbriši
  3. Majda, najprej čestitke za GDT pri CRAFT-alnici! Me prav zanima kaj boš še pokazala, ker si me že s to voščilnico kupila. Zeloo luštna ideja s hiškami okoli zemlje in seveda viljamovko v sredini. Da obvladaš morje pa vemo. Zanimiv mi je tudi pregib - tako unikatno všečen :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooooh, Majda! Ta voščilnica je pa tako dovršena in do zadnjega koščka papirja perfektno izdelana!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar