Ko vse utihne ...

 

... postane tvoj dih glasnejši in lažje slišim, ko molčiš,
prazna cesta pelje v obzorje, zdaj ga končno vidim brez pregrad, veter ima več prostora med nami in nebo si je vzelo nazaj svojo čistost, zelenje krili v pomladni luči bolj svobodno, svetloba je mogočnejša, ker ne mečemo več senc drug na drugega, tako blizu mi je svet na tej razdalji, vsi ste dosegljivi samo s posluhom, ko vse utihne.

Brez odgovorov čakamo na znamenje.

Naj se oglasi, kar je predolgo čakalo, naj tišina zazveni od zavedanja, da je naš skupni svet tako ranljiv,
pod nebom plapolajo nevidne zastave v čast tišini, praznini in času, samo dobre misli lahko potujejo, ker so dobile krila in prinesle pomlad, ki mine.
(Alenka Rebula/Ko vse 



Ko vse utihne in predse položiš zaklade, ki so nastali .... popotuješ skozi svoje misli in občutja in se zaveš, kako lepo je, da lahko ustvarjaš brez mej ...

Zanj ...
... za tiskarja povabilo na posebno večerjo (v čestitko sem dodajala različne oblike in teksture črk).



... in za učitelja, mojstra ročnih spretnosti, ki svoje znanje prenaša na mlajše generacije.




V nadaljevanju ženske čestitke.
Za srčno učiteljico angleškega jezika ...




... in  darilna ovojnica zanjo, ki pušča sledi z glasbo, plesom in srčno energijo - samo jo spoštujem kot glasbenico, podjetnico, predvsem pa kot mamico!









Njeno ime nosi naša najmlajša medvedka - najlepše ime na svetu!



Hvaležna za vse nove ustvarjalne izzive ti na daljavo voščim: mirno noč,
Majda


Voščilnice dodajam v:
galerijo Najlepšega para - šesterokotniki, Vse najboljše, Bujno zelenje, Magnolije, Marjetice, velike pisane črke, Zvezdnato nebo
Papirčkarice - moška 
Daring Cardmakers - masculine makes

Komentarji

  1. WAW.....prekrasno.... današnja spremna beseda, ki krasi vsak izdelek posebej...le-tega naredi vse skupaj še bogatejše in vrednejše, predvsem pa unikatno...vse te besedne dodatke bi morala dodati vsakemu prejemniku.....res ostaneš brez besed. Pa kje jih pobiraš?????

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Majda, ko v vaši hiši vse utihne se rojevajo mojstrovine pod tvojimi prstki... Ne vem zakaj mi je ob branju tvoje objave prišal na pamet risanka o palčku Smuku ;). V glavnem same lepotičke osebno-posebne in tako lepo si jih pospremila v svet - čudovito še in še :)!

    OdgovoriIzbriši
  3. All of these creations are so beautiful! I love all of the details and colours. Thanks so much for playing along with Seize the Birthday.

    OdgovoriIzbriši
  4. Fabulous creations. I love all the different elements you have used. Thanks for joining in at the Daring Cardmakers. xxx

    OdgovoriIzbriši
  5. What a feast of wonderful work - love them all!

    Sorry I'm late commenting!

    Hugs

    Di xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar