Praznujem ...Res je!
Danes praznujem!

Za 4 mesece sem se pridružila ustvarjalnemu timu Scrapping4fun 
in tukaj je - moja prva "DT badge" :) 
 Srčno se veselim novega izziva, 
zato sem danes - 
v svoji 100 objavi na novem blogu (kar je  še en razlog mojega praznovanja :),
 pripravila  bonbonček ...

Toda lepo po vrsti ... najprej 98.  izziv na blogu Scrapping4fun -  Techniques.
Tokratni izziv torej: različne tehnike. 
Pridružite se nam lahko z voščilnico, platnom, albumom, škatlico ...
Tokratni sponzor je Fabrika Fantasy.

Pod vplivom dojenčkov, ki so v zadnjih dneh prijokali na svet, sem se odločila, da za svoj prvi izziv izdelam nekaj tresočk oz. shaker cards.  
Tresočke sem izdelala kot otroške ropotuljice in izrezala polno drobnih simbolov ... dom, srčke, metulje, cvetice, zvezdice, pentljice, otroška oblačilca, dodala pa sem tudi sequins bleščice ....


Na prosojno podlago sem položila vse bodoče  tresoče se stvari ...

Na vse tresočke sem dodala tudi Tinine mehke copatke izrezane iz velurja.Prva je tresočka v žareče rumeni barvi ZANJO, 
za malo sončico, ki je tako zelo pričakovana prijokala na ta naš svet. 
Naj ji prve dneve pravljično obarva Tinin medvedek z velikim srcem!Takšna pa je tresočka v svoji sončni celoti 
sredi mojega divjega grma pasijonke ...


Čestitke mladi družinici ... iz vsega srca! 

Tudi izrez Čestitke je Tinin.Druga je prvi podobna v izbiri vzorcev papirjev, ki sem jih prekrivala in dodajala ... zašila sem kar nekaj gumbkov - za srečo, na zunanje površine pa dodala del detaljev, ki plešejo v tresočki ...


Lizika pa za sladko strastno pot v življenje ...

In še tretja, ki mi je vzela največ časa, saj sem se te tehnike lotila prvič ... Res prelepo je poskusiti nekaj  ... prvič in se veseliti končnega izdelka :)
Ker je že odpotovala izven naših meja je napis v angleščini ...

Okvir, ki ga vidite, pa sem izdelala zaradi izzva Craf-talnice, ki je: okvir :)Malce drugačna tresočka, ki prekriva skoraj celo prvo stran.Malce drugačen pogled, kajne?!

Praznujem pa tudi ... 
prvi šolski dan, 
odpirajo se nove poti in komaj čakam prvošolčke, 
ki bodo z mano v šolskem letu 2017/2018. 
Ne poznam jih še, ne vem, kaj jih veseli in kaj žalosti, vem pa, da bomo ustvarjali res na veliko ... po njihovo v prepletu po moje :-)

Prvošolka pa bo tudi moja najmlajša medvedka. 
Prvič bo prestopila prag srednje šole ... naj bodo prihodnja leta ... 
v znamenju pravljičnega samoroga spet in spet ...

In zdaj se najbrž strinjate, 
da imam danes res cel kup dobrih razlogov za 
bonbonček oz. giveaway :)

Tole je njegova vsebina ...
10.9. bo poslan nekomu izmed vas, ki bo pod objavo zapisal komentar ali postal spremljevalec mojega bloga ... če si/boš oboje, si v bobenčku kar dvakrat ...
vesela pa bom, če povezavo do bonbončka deliš na svojem blogu, saj s tem daješ možnosti sodelovanja tudi tistim, ki pridejo na obisk k tebi :) 

Držim pesti zate in zate in zate ...TALE PIKAPOKA JE DANES K NAM PRIJADRALA IZPOD NEBA NA ČAROBNEM LISTU ...
LIFE IS A MAGIC THING :) 

Se sprašuješ, kje je danes pesem? 
Danes se skriva TU :)

En res velik objem v želji, da danes praznuješ z mano, 
ker .... svet je res lep, kajne?!

Majda


Tresočke lepim v:
Craf-talnico - okvir
galerijo Najlepšega para - kvadrati, pravokotniki in krogi s šivi, medvedek, gumbki, cvetovi, srčki, copatka, hiška, zvezdica ... 

Komentarji

 1. Oooo draga Majda...tvoje objave bi morala vedno ampak res VEDNO pogledati v jutranjih urah,tako kot je danes, ko se včasih sprašujem...."A je vredno da vstanem?, A je vredno, da sploh kaj naredim?????".....Hvala ti za tole Armstrongovo spodbudnico!!!!!!
  Čestitke za VSE, kar danes praznuješ...za 10-ico, za članstvo v ustvarjalnem timu, za 1.šolski dan in še vse tisto, kar ti bo prinesel današnji, jutrišnji dan, pa še dan potem in potem. Izdelki pa tako sijoči (okvir s tresočko vseeno miceno v prednosti pred drugimi).Pikapolonico pa si bom "začasno" izposodila...vsaj toliko, da prime kava in se izteče pesmica in da sama sebe prepričam, da je vredno.....

  OdgovoriIzbriši
 2. Vse čestitke in veliko zabave v DT. Tresočke, ki si jih naredila so fantastične. Kar tekmujejo med sabo. In seveda hvala za pesem. Večna in nepozabna uspešnica L.A. Res je tudi zaradi pesmi je tvoj blog prav poseben in zanimiv. Nikoli ne vem kaj lepega bom prebrala. V pričakovanju naslednje objave, te lepo pozdravljam.

  Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 3. Draga moja Majdica, sedaj pa sem se vsedla za računalnik in tukaj sem veliko bolj domača:). Bom začela kar na začetku: prvič: res si luštna na tej slikici (seveda tudi sicer:), iz tebe veje sama pozitivnost.
  Drugič: čestitke za sprejem v DT, ti si res zaslužiš in se veselim s teboj. Tvoje ustvarjanje, kot sem ti rekla že tolikokrat, je res posebno in izhaja iz tvoje duše. Se vidi, da se temu predaš v celoti.
  Vse te dojenčkaste voščilnice so pa tako cartne, ena bolj luštna od druge, tako da blagor otročičkom, ki jih bodo dobili v trajno last.
  Želim ti obilo užitkov in ustvarjalnih idej v timu, veliko prijetnih trenutkov s tvojimi otroci v šoli, seveda pa uživaj s tvojo "prvošolko" in pošiljaj veliko objemov na daljavo svoji starejši medvedki.
  Na koncu samo še lep pozdravček in hvala za Lojzija, ki mi je delal družbo ob pesnenju tega komentarja.
  Se pa postavljam v vrsto za bonbonček, ampak to ni bil razlog za moje dolgovezenje:). Lep pozdravček in objem, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke za vse, kar si dosegla in presegla v teh prvih 100 objavah! :-) Vesela sem zate, ker si postala članica ustvarjalnega tima Scrapping4Fun. S čudovitimi tresočkami si se predstavila na svojem prvem uradnem gostovanju.
  Z veseljem se postavljam v vrsto za sladki bonbonček. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooh, draga Majda, kako čudovit je naš svet! Pa tako pogosto hitimo mimo lepih trenutkov, ki lepšajo dneve in leta. Hvala za zimzeleno in večno krasno Armstrongovo pesem. :)
  Danes je res tvoj dan, čisto poseben. Toliko lepega v enem dnevu, v eni objavi. Še enkrat iskrene čestitke za nov izziv in navdih! Naj bo prijetna in bogato ustvarjalna pot! Čudovite so tvoje tresočke ob novih čudežih življenja. Tista sončna tresočka, polna energije in topline mi je prav osvetlila in polepšala ta deževen dan. :)
  Res imava veliko skupnega. Ta ljubezen do ustvarjanja plete najlepše vezi. Seveda naju združuje tudi najina profesionalna pot, ki ni samo služba temveč način življenja. Čakajo naju nove dogodivščine v družbi iskrenih nasmehov in vedrih oči prvošolcev. Naj bo prijetno, uspešno in tudi smešno! Saj dobra volja prinaša prijetne spomine. :)
  Sicer ne vem, kako je možno, da še ne spremljam tvojega bloga, ampak vem pa nekaj, da me kar samo odnese k tebi na obisk. Da si polepšam večere in uživam v tvojih izdelkih, ki s seboj prinašajo tvojo energijo. :) Hvala za bonbonček.

  OdgovoriIzbriši
 6. Oh draga Majda, spet ena čudovita objava, polna lepega :-))
  Najprej čestitke za članstvo pri S4F in zelo lepo si začela, z zelo cart voščilnico ob rojstvu. Tako zelo sončkasta je kot mora biti. Tudi druga v modri prav nič ne zaostaja.
  Vesela sem, ker si se nam z okvirjem na voščilnici pridružila tudi v naši CRAFTalnici. Super si zložila skupaj tole tvojo tresočko in verjamem, da ti je vzela malo več časa.
  Za konec, pa ti želim lep nove šolski začekte, tako tebi kot tvoji ta mali medvedki :-)) Naj ji bo v veselje!
  Hvala tudi za sladkosti; sem že povedala naprej .-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Sem že na blogu scrapping4fun videla, da so dobile odlično okrepitev! Tresočke so krasne,ena lepša od druge... Pa vsi novi koraki, pa okrogla objava pa ...naj bo čudovit september! Objem, klara

  OdgovoriIzbriši
 8. Draga Majda,vedno rada pokukam v tvoj ustvarjalni kotiček.Tokrat si prekosila samo sebe...prav vse tri voščilnice so naravnost čudovite.
  iskrene čestitke za vstop v S4F. Veselim se tvojih bodočih objav.
  Srečno v šoli pa želim tudi tvoji gospodični,pa seveda tebi in tvojim malim junakom,ki so prvič prestopili šolski prag. Verjamem,da jim bo zaradi tebe vse lažje.
  Joj,ne smem pa pozabiti tudi na tvojo 100-objavo.Tudi za to ti izrekam čestitke.
  Lep dan in uspešen september :)
  Urška

  OdgovoriIzbriši
 9. Ne vem čemu naj dam prednost. Vsaka po svoje si zasluži prvo mesto za čestitke : za ustvarjalni tim, za podpornega člana srednješolki in vsem tvojim prvošolčkom ali tresočkam. Skratka čestitke za vse skupaj.


  Čestitke ob vstopu v ustvarjaln tim.

  OdgovoriIzbriši
 10. Draga moja, najprej čestitke za vse kar praznuješ. Lepo tudi , da praznovanje deliš z nami.
  Krasne dojenčkaste voščilnice si naredila in prav je, da so te pri scra4fun povabili, res si zaslužiš.
  Hvala tudi, da se nam vedno znova pridružiš v Craft-alnici.
  Tokrat je izbor pesmi fantastičen!Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga Majdica, pridružujem se čestitkam ostalih zvestih spremljevalk. 100 - ta objava res ni mačji kašelj, še posebej, ker je res vsaka enkratna, z vsemi "dodatki", ki smo jih vajeni pri tebi.
  Sprejem v S4F je velika čast, ki si si jo prislužila z izvirnimi idejami.
  Ponosni smo nate.
  Tresočke so zares imenitne, vsaka po svoje. Meni je rumena še posebej posijala v današnji hladen, deževen dan.
  Tvoji prvošolčki bodo veliko ustvarjali, se imeli lepo ob prijetni bližini in topli sprejetosti. Naj bo tako lepo tudi tvoji najmlajši medvedki, ki ravno tako vstopa na čisto novo pot. Naj tudi njo pričaka topla duša in jo spremlja na novi poti. Vse dobro tudi malce starejšima medvedkoma.
  Seveda se ne smem pozabiti zahvaliti tudi za prekrasno pesem, ki sem si jo, to moram priznati, kar dvakrat zavrtela...
  No, pa še v vrsto za bonbonček se postavljam; pa ti ne pišem zaradi tega...
  Pozdravček

  OdgovoriIzbriši
 12. Draga Majda, predhodnice so napisale že toliko lepega, da jih je težko preseči :)
  Iskrene čestitke za za ustvarjalni tim. Več kot zasluženo in opravičeno. To si pokazala tudi s tema tresočkama. Koliko nežnosti in drobnih detajlov ...
  V tem šolskem letu ti želim veliko toplih in prisrčnih trenutkov s tvojimi prvošolčki.
  Čestitam tudi tvoji najmlajši medvedki in ji želim leto, ki se ga bo rada spominjala.
  Pa še tvoja 100. objava - le tako naprej in nas še razveseljuj s svojimi bogatimi objavami.

  OdgovoriIzbriši
 13. O, Majda, toliko lepih novičk na kupu in toliko vzrokov za praznovanje. Čestitke za vse! Za članstvo v timu, za vesele prvošolčke, ki imajo srčno učiteljico, za 100tko, za vse čudovite dobrodošlice novim zemljančkom. Se veselim s tabo ;)

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke za DT, res si zaslužiš! Čestitke tudi za 100-ko, kar hitro si prišla do nje ;) Naj jih bo še 100x toliko.
  Voščilnice pa so občudovanja vredne, kot vedno, ko pokukam na tvoj blog.

  OdgovoriIzbriši
 15. vedno me navdušiš, tako s svojim zapisom kot s tvojimi umetninami. in čestitke za vse našteto, naj bo šolsko leto srčno za vse!

  OdgovoriIzbriši
 16. Tako kot vedno je bilo lepo prebrati tvojo objavo. Seveda sem poiskala pesmico in res, življenje je lepo, če znaš črpati iz tistega kar ti je dano. Vesela sem zate, lepo te je spremljati, saj se prav čuti, da delaš s srcem, zase, za otroke, za svoje drage.... Čestitke za članstvo v timu, za 100-ko..... Uživaj s svojimi veselimi prvošolčki in tako kot znaš, vspodbujaj svojo prvošolko. Skratka, užij vse dobro kar se dogaja pri tebi..... Ta sončna otroška voščilnica mi je prečudovita.

  OdgovoriIzbriši
 17. Čestitke za vse prelomnice. Voščilnice so tako čudovite, da se jih ne morem nagledati <3 Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

  OdgovoriIzbriši
 18. Končno sem se spet uspela sprehoditi po tvojem blogu in si ogledati vse čudovite izdelke in objave, ki sem jih zamudila... Čestitke za vsa tvoja praznovanja. Pridna si in prepričana sem, da bodo tvoji prvošolčki navdušeni, da so dobili tako učitejico...
  Tvoj bonbonček delim na svojem blogu.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 19. Zdaj mi je jasno zakaj sem morala danes prijadrati z morja domov, da se postavim v vrsto za tvoj bonbonček :DDD
  Ne vem kje naj začnem, bom kar takole napisala ČESTITAM za vse kar praznuješ in v tej objavi deliš z nami!
  Si me s tresočkami tako navdušila, da bo ta vikend po tvoji zaslugi zagotovo nastala kakšna tudi pri meni. Tvoj bonbonček z veseljem lepim na svoj blog.

  OdgovoriIzbriši
 20. Zopet si nam izbrala čudovito Armstrongovo pesmico :)

  OdgovoriIzbriši
 21. Ooooo, skoraj mi je pobegnila tvoja prekrasna objava.....Kakor veliko prekrasnih stvari, ki hitijo mimo v življenju. A če se jih dotaknemo nas prevzame tisti neverjeten občutek, da smo del nečesa, nečesa velikega in čudovitega ! In zatorej ob tvoji objavi začutim srečo, da sem te spoznala draga Majda (čeprav še ne osebno) in veselje, ker mi večkrat osvetliš trenutek dneva....Občutim radost, ker je 100 korakov dolga pot že za teboj in verjamem še lepša in barvitejša pred tvojim dnem. In občutim srčno željo, da ti zaželim: Majda, vedno le z nasmehom začni nov dan!
  Objem <3 Zvezdana

  OdgovoriIzbriši
 22. Draga moja...čudovito praznovanje in upam,da kmalu uresničiva najino kodetkanje...da te objamem in polubčkam v živo 😘

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar