Čestitki za skupno dvojinoPoklicana v mladoletje
je maja sleherna stvar.
Vsemu je zdaj življenje
nebeški dar.

Ptica je v logu zapela
šanson, najbolj ljub,
deklica v lica zardela,
kot da jo žge poljub.

Vesolje se je nagnilo
nizko, fantu na vrat
in šepnilo sporočilo:
Imej jo rad!

Meni je današnji dar Pavčkova pesem Majsko sporočilo... Sva se srečali prvič - je ravno pravšnja za dan, ko si dva rečeta DA, pove pa tudi najpomembnejše, kar želim vsem nam - da bi vsakdo med nami imel koga, ki ga ima rad...

Nastali sta dve čestitki za isti par, zato sem se potrudila, da nista enaki...

Prva je zlato zlata s čipko, da ostane vez med njima močno močna, danes in jutri in vse dni...


Nastala je po skici z bloga Feeling Sketchy...


Izziv Craft-alnice je tokrat ŠOPEK CVETJA, ki naj bo osrednji motiv. 
Kakorkoli sem svoj šopek postavljala v o-srednji del se mi ni izšlo... Ko sem šopek razdelila na dve polovici, ki pa simbolično tvorita celoto, je postalo vse tako, kot mora biti - zame in zanju.

Zame rožice še vedno v ospredju, saj  najprej pritegnejo oko in postavljene tako, kot naj bi v zakonu bilo - za izpolnjujočo ljubezen v dvoje je potrebno široko odprto življenje, prostorno dihanje in prejemanje vsega, kar nam ponuja življenje iz dneva v dan. Srečen vsak sam je lahko srečen v dvoje :)
Druga čestitka pa čestita še ob enem pomembnem dogodku, ki se bo sočasno zgodil - sad njune ljubezni, mala Klara, bo na njuni poroki krščena.


Čestitka je v podobnih tonih, kot bodo poročni dodatki - sivka v vsej svoji lepoti...Za navdih mi je bila sivka, ki se je čez vikend razprla okrog našega doma - vse naokrog diši in brenči, celo metulji so že prišli naokrog (nekaj sem jih ujela tudi v to čestitko)...


Šopek sem povezala s prstanoma, kot starodavnima simboloma - okrogla kot sonce, kot roke, ki objemajo, kajti podarjena ljubezen se vedno znova vrača in vrača... 


Naj bo tudi tebi življenje DAR!
 Zdajle, ta hip pomisli na vse darove, ki ti jih življenje ponuja vsak dan in uživaj v zavesti, da TI je dano:)

Majda

Čestitki dodajam v:
galerijo Najlepšega para - šablona Čestitke, velike tiskane črke, čipka, metulji in hiška
Craft-alnico - šopek cvetja
Feeling Sketchy - sketch
Fairy Tale - things whit wings - butterflies
Butterfly Ch. - layers and colour cream
Crafty Purple Frog - fabulously floral
TTCR - AG
Word Art - AG
Craftyhazelnutt's - patterned paper
DL.ART - AG
HLS - dias
Pixie's Crafty Workshop - AG
Double "D" - flowers galore
UnstampaBelles - layering and borders
Wednesday's creative inspiration - AG
Creative moments - AG
Crafty Catz - more than the two layers
Jo's Scrap Shack - triangles
The Artistic Stemper - floral fantasy
Komentarji

 1. Uau uau uau, čudoviti sta obe! Skico si res lepo vključila, pa mini hiška je tako luštna; pa tudi druga s sivko je tako lepa... Pa še lepo ime ima punčka ;)...

  OdgovoriIzbriši
 2. krasna zlata eleganca in vsa ta sivka, čudovita je ... tudi jaz sem letos podlegla in jo posadila ...

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasni voščilnici, obe. A mene za odtenek bolj prepriča prva... z romantično čipko, nežnimi metuljčki in krasnimi rožicami na katerih se skrivata začetnici. Perfektno narejeno!

  OdgovoriIzbriši
 4. These are both do very delicate and pretty and perfect for the recipients to receive. I love the lavender colour on the second card. Thank you for fluttering by the butterfly garden. Hugs Mrs A.

  OdgovoriIzbriši
 5. What beautiful creations. I love the way you have used and layered the dies.
  Thank you for joining us at Crafty Purple Frog and good luck.

  Huge hugs

  Amy xx

  OdgovoriIzbriši
 6. Obe sta čudoviti! Všeč so mi detajli; vsakič drugačni...Sama bi izbrala drugo, saj sem tudi sama ljubiteljica sivke.... Čestitke tudi mladi družinici.

  OdgovoriIzbriši
 7. Just stunning and thanks for sharing at Crafty catz

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja, tudi sama kdaj prestavljam dodatke na voščilnici iz enega kota v drugega, pa v sredino ... Res lepo paše, da si šopek razdelila. Krasna, elegantna voščilnica. Pa druga: polna simbolike in zelo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 9. Joj Majda....tvoja sivka že cveti????? Zakaj pa moja še noče????? Pa saj smo vse čisto ponorele od te sivke....to smo hujš kot dalmatinci, ki jo imajo skoraj za plevel?!?
  Ne vem kaj naj v tej objavi bolj hvalim....poročno, na katero si točno na pravo mesto namestila rožice....ali krstno, kjer si tako lepo pikala sivko. Obe prekrasne ampak meni oči še vedno uhajajo k cvetoči sivki....moja je še zelena,....Priznaj!!!!! sigurno se vsak dan 1 uro pogovarjaš z njo, da je začela odpirat svoje cvetove.....

  OdgovoriIzbriši
 10. So romantic and beautiful. Love both cards but the lavender one is my favorite. Such love in these pieces of art. Thanks for sharing them with us at Unstampabelles - please come back again!

  OdgovoriIzbriši
 11. Beautiful designed creation, very creative, for our current challenge, lovely colours too...hope to see you next challenge.. Double D Challenges{DT aNNie}


  OdgovoriIzbriši
 12. Lovely floral cards! I adore your first one and those gorgeous yellow roses! The sweet little house, butterflies and lace make for some beautiful accents! Thanks so much for playing along with us at The Double D Challenge Blog, Donna, DT Member.

  OdgovoriIzbriši
 13. Kot vedno je bilo tako lepo prebrati tvojo izbrano pesem in razmišljanje o temi na katero si tako lepo in srčno ustvarjala. Tako kot je napisala že Mojca nas je kar nekaj ljubiteljic sivke in tudi sama se čudim da pri tebi že cveti. Jaz sem prav vesela, da mi letos ni čisto pomrznila, so jo vremenske razmere kar malce zdelale, ampak zdaj ima že nastavljene cvetove in sem res vesela. Tvoji voščilnici za krščenko in poročni par sta čudoviti.

  OdgovoriIzbriši
 14. GORGEOUS!!! What a beautiful design! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Flowers Galore’ challenge! We hope you’ll come back often.

  Darlene
  DOUBLE D Challenge Blog
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

  OdgovoriIzbriši
 15. Two absolutely beautiful pieces of work! Both are perfect for what will be such a happy day. Lovely to see you in the Snippets Playground.

  Hugs

  Di xx

  OdgovoriIzbriši
 16. Lovely art work! You've added so many soft sweet touches like the lace, butterflies, and wonderful textures. Thanks so much for stopping by to share your sweet card with us. I love to have you play along and share your talents. Have a blessed week, and please be sure to join us again soon.
  Karen L
  Word Art Wednesday

  OdgovoriIzbriši
 17. Hi Majda - these are both beautiful cards. The first card is a great take on our sketch and I really love the butterflies on the lace. Thanks for playing along at Feeling Sketchy.
  Helen x (DT)

  OdgovoriIzbriši
 18. Both your creations are so sweet and lovely, fab delicate colours and details! Thanks for entering in the Butterfly Challenge#79!

  OdgovoriIzbriši
 19. These are so pretty. Love the romantic feel. Thanks for sharing with us at Unstampabelles.

  OdgovoriIzbriši
 20. joooj Majda kako čudoviti voščilnici si naredila in sploh ne vem katera je lepša :-)) Pri prvi si res simpatično razdelila in super dodala začetnici imen in jo seveda lepo naredila po naši skici pri Feeling Sketchy. Pri drugi pa mi je šopek sivke, porezan kar s prstani fantastična ideja. No, saj si tudi ti sama fantastična, ker so tvoje ideje res noro dobre! Le "sedi 5" lahko še dodam .-)
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 21. I like how you have described the meaning for everything being on your cards. Means more that way. They are lovely. Thanks for entering at Unstampabelles.

  OdgovoriIzbriši
 22. Kako lepi voščilnici si pripravila za dvojno slavje. Nežni in polni simbolike.
  Hvala, da deliš ano tudi z nami v Craft-alnici.
  Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 23. Prekrasni. Tista s sivko mi je še posebej všeč.

  LP,Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 24. Lovely card.Thanks for joining us at creative inspirations this fortnight. CraftyNatalie-DT

  OdgovoriIzbriši
 25. Uf ja... Majda obvladaš. Sedim pred računalnikom in se slinim poleg ;). Čudovite sta obe, sicer sem bolj sivka tip, vnedar je tudi tista z vrtnicami noro všečna. Hvala, ker deliš svojo umetnino z nami pri CRAFT-alnici :)!

  OdgovoriIzbriši
 26. Kako čudoviti sta obe in tako nežni. Lepo, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

  OdgovoriIzbriši
 27. beautiful colours and design
  Thank you for joining us at Unstampabelles Challenge.
  Shylaa DT
  Adhiraacreations

  OdgovoriIzbriši
 28. Gorgeous floral creations! Thank you for joining us at The Artistic Stamper Creative Challenge

  OdgovoriIzbriši
 29. Gorgeous makes! Love the embellishing!
  Thank you for sharing with Happy Little Stampers!
  Susan

  OdgovoriIzbriši
 30. Lovely work. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy and Fun Day Friday. Hope to see you again next time.

  OdgovoriIzbriši
 31. Lovely cards. Great take on the sketch and love the lace and flowers. Thanks for playing along with us at Feeling Sketchy.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar