Ustvarjanje s Perfect Pearls na blogu 52 CCT

 

Če smo ves čas prepolni vsega se v nas ne more roditi nič novega ... izprazniti notranji prostor je nujno in zdravilno. Dovolj je nekaj minut, ko zapremo oči in se potopimo v blagodejno, tiho sredino absolutne praznine, ki daje prostor vsemu dobremu, presenetljivemu in bogatemu, kar čaka v nas. 
Koliko je tega, kar ne more zaživeti v hrupu in nasičenosti!? 
Ko se umirimo, se v notranjem prostoru začne prebijati ples rojevanja. Misli se ne porivajo več, ampak narahlo naletavajo. Niso črne in težke, krčevite in kričeče, ampak mehke in sijoče. In vsaka sede na svoje mesto. Ozvezdja se sestavijo in pokažejo pot. Ljubiti praznino in jo obiskovati vsak dan je pot do sreče... (misli ob prebiranju članka Alenke Rebula)

Mir, tišina ter opazovanje pripomočkov, ki sem ju pred časom kot "nujno potrebujem" naročila in ... do danes ne uporabila.


V pomoč pri prvi uporabi Perfect Pearls mi je bil video 10 Ways to use Perfect Pearls.
Med desetimi možnostmi sem se za prvič odločila za suho embosiranje ter premaz izreza rezalne šablone s Perfect Pearls, ki si jih je za nov izziv na blogu 52 Christmas Card Throwdown zaželela Fabiola.


Črna in zlata ...


Ko se zaključuje dan, sem zelo vesela, da sem se naučila nekaj novega in uporabila nekaj starega, zanemarjenega v mojem ustvarjalnem kotičku. Pred mano je še dolga pot, Fabioli pa sem hvaležna, da je v meni zbudila radovednost ...



Želim ti (in sama sebi) ... čim večkrat:
 praznine in srečanj samega s seboj, 

Majda

Praznično voščilnico dodajam v:
galerijo Najlepšega para - rezalni šabloni Vesele praznike, mini pentlja




Komentarji

  1. oh Majda, super chic et élégant, j'aime le noir et or, biz

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je! Super si uporabila prahce, lepo se blešči! Naj se blešči tudi tvoj dan!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar