Moška rojstnodnevna čestitka - kuverta



V šoli 
je preveč reda.

In čisto povsod 
so pravila!

In vedno 
zmanjkuje časa,

da bi se kaj- naučila!

(Bina Štampe Žmavc)

Hi, hi ... pesmica, ki potrjuje izjave mojih prvošolčkov - včeraj so bili sklepčni, da se nismo še nič učili in kdaj da se bomo???! Vsi presenečeni, da se v šoli tudi igra, ne da bi vedeli, da so  se preko igre že velikooooo naučili.


V teh dneh ugotavljam, kako bi bilo lepo, če bi naš kužko lahko v šolo odhajal z mano. Po dolgem času je spet veliko sam doma in vsakokrat, ko se odpravimo skozi vrata, globoko zavzdihne ... Če vemo, da nas ne bo res dolgo, ga peljemo v pasji vrtec - k naši babici, kjer se mu res dobro godi :-)
Se je pa včeraj spremenilo njegovo nočno ležišče - naša velika prvošolka ga je povabila v svojo sobo, kjer bo odslej spal na njeni postelji - pravi, da bolje spi, če je pri njej ... tudi to prinese nova šola ;)

Kot ste opazili sem v zadnjih dneh manj ustvarjala, saj so bile priprave na novo šolsko leto res velike ... zdaj, ko so prva uvajanja za mano, pa počasi najdem čas zase, za ustvarjanje.

Kuverte so me čisto prevzele in tokrat je nastala nova, za ljubitelja ...


... plesa  - spodnjo sliko sem našla na spletu in jo postarala, da je dobila vintage videz.  
  


Slavljenec zelo rad potuje - njegova naslednja želja je Dubai, zato sem dodala letalo z izbrano destinacijo ...


V notranjost sem dodala žepek za denar in puščici, ki mu kažeta, 
kje se skriva :)




Da ne pozabi pisati prijateljem sem embosirala znamko in žig.


Ker pa poleg naštetega nadvse obožuje morje in jadranje, je kuverta na prvi pogled videti takole ...

Okvir za našo čudovito Zemljo in za Craf-atlnico in njihov izziv OKVIR

Naj bodo srečne njegove poti v svet, naj se pri tem ne izgubi, če pa se, naj najde pot domov ... kot včeraj moja najmlajša medvedka. Skupaj s prijateljico sta šli na napačen avtobus in se odpeljali v čisto drugo smer, še sreča, da sta mi znali opisati, kje sta končali in kam sem ju šla iskat :-)
Letošnje šolsko uvajanje je res zabavno!

Naj bo takšen tudi tvoj dan - zabaven in nasmejan!

Majda

Kuverto dodajam v:
galerijo Najlepšega para - krogi s šivi
Craf-talnica - okvir
Die Cut divass - men card
The Crafter's Cafe - boys will be boys
Craftyhazelnut's - patterned paper
Cuttlebug Mania - die cuts and embossing
613 Avenue - ag
The Ribbon Girl - ag
Word Art Wednesday - ag
Creative Fingers - ag
TTCR - ag
Classic Design Team - ag
DL.ART - vacations



Komentarji

  1. Ooo, Majda ! Res imaš pester začetek septembra......Voščilnica-kuverta je čudovita! Ideja, sestava in modro/rjave barve so pravo delo mojstrice <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale tvoj HOWHOW je tako prijazen, da se bom mogoče danes z njim še kaj pogovarjala (samo kima in me posluša!?!:-))). Vidim da so te kuverte res čisto zasvojile...si padla not v njih, zdaj pa ven ne moreš. Najbolj pa občudujem te barve, ki jih zmečeš skup...rjava-modra....na kraj pameti mi ne pade ta kombinacija ampak ti pa to scupraš tako fantastično, da je veselje vse skup pogledat. Lepo da je pestrost doma tudi pri tebi...tako dan hitreje mine. Uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna kuverta, okrašena z vseh strani. Res so pripravne za tvoje zanimive zgodbe, ki jih ustvarjaš na njih. Kuža pa bi lahko šel s tabo v šolo, tak prijazen je in otroci ga bi bili gotovo veseli.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pester začetek šolskega leta, ti vsaj ni dolgčas, pa še zabavno je povrhu. Kuverta je zelo polna simbolike in akcije. Krasna. Kaj ni fino, če se ni potrebno preveč ukvarhati s tem kaj in kako bi? Superca!

    OdgovoriIzbriši
  5. Pri vas se pa dogaja na vseh koncih in krajih. :-) Tvojim prvošolčkom (tako malim, kot večjim) želim, da se veliko naučijo in malo izgubijo, ljubitelju plesa pa eno krasno, nepozabno potovanje, takšno, kot je kuverta zanj. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. O kakšen srček je tale vaš kuža. Kuverto pa vedno narediš posebno in do potankosti pisano na kožo prejemniku. Draga Majda naj bo september vesel in nasmejan in uživaj s tvojimi prvošolčki. Vem, da oni s tabo bodo. Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  7. Love this great mans card Thank you for sharing with us over here today at the Classic Open Design Team Challenge and best of luck with your entry.

    Michelle DT Co-Owner/Admin for http://classicdesignteamchallenge.blogspot.com.au/...

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoj izdelek je ponovno ena sama dovršena popolnost; lep od zunaj, od znotraj in vsi dodatki, ki so potrebni, da bo našel pot tja in nazaj, da bo lahko užival. Luštna pesmica, včasih res ne vemo, kdaj se učenje samo od sebe priplazi k nam in nam pusti pečat za celo življenje. Tvoj kuža pa me spominja na mojo pudlico, ki sem jo tako težko puščala samo, vedno nas je pospremila s tako milim pogledom, da se mi je kar srce trgalo. Jaz pa se sedaj poslavljam od tebe, ne za dolgo, samo do naslednje objave:), če ne bom kaj zamudila. Pozdravček in lep dan, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Špica je tale kuverta. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita kuverta, dodelana z vseh strani. Joj kako luštkan kužek. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  11. Res vsakič pri tebi občudujem vse te popolne detajle, polne simbolike ... tale je seveda tudi perfektna. naj bo september poln zabavnih dogodivščin, za vse nas.

    OdgovoriIzbriši
  12. Še ena tvojih fantastičnih stvaritev. Nadvse mi je všeč kako si povzela interese prejemnika.

    OdgovoriIzbriši
  13. ooo Majda, kako lepo darilno kuverto si spet naredila in toliko drobnih, a pomembnih detajlov za slavljenca :-)) Zelo so mi všeč tudi izbrane barve.
    Kužek pa je zelooo cart in verjetno pravi ljubljenček .-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Thank you so much for joining my Craftyhazelnut's Patterned Paper September challenge with your lovely crafting - hope to see you again soon x

    OdgovoriIzbriši
  15. Lepo, da si se nam pridružila na našem izzivu, vendar pogrešamo okvir na tvoji voščilnici. Okvir je ponavadi votel na sredini, nekaj mora biti uokvirjeno ... Večplastnost žal ni okvir :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Very nice and original card!

    Thank you for joining our "Anything Goes" challenge at Cuttlebug Mania!

    Cuttlebugs & Hugs
    Jannie

    OdgovoriIzbriši
  17. Great project incorporating all the likes into it. So glad you joined us at Die Cut Divas.

    OdgovoriIzbriši
  18. Beautiful card!! Thanks for playing http://die-cut-divas.blogspot.in/ challenge :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Thank you for entering your wonderful creation at The Crafter's Cafe this fortnight for our "Boys will be Boys" challenge.

    OdgovoriIzbriši
  20. Thank you for sharing with us over here today at the Classic Open Design Team Challenge and best of luck with your entry.
    Carla DT

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar